De ceva timp tot citesc si ocazional particip la discutiile de pe forumurile din reblica moldova si romania.Cind am inceput eu sa studiez am dat intrebarea de baza :care este diferenta intre procesorul asta si asta si mi s-a raspuns destul de corect,explicit.Dar asta e un caz izolat.Pentru ca nu puteam sa deschid un topic nou la fiecare intrebarea de-a mea a trebuit sa ma descurc singur si nu pot sa spun ca a fost usor.Paginile la care te directioneaza batranul google nu sunt mereu de ajutor.Iar pe forumuri de cele mai multe ori primesti raspunsuri ca:Cauta pe google,google it si utilizatorii mai darnici dau cite un link si mai rar un comentariu in toata regula.De cele mai multe ori baietii avansati in domeniu nu vor avea o atitudinea intelegatoare(Au si ei dreptatea lor,cind trebuie sa caute pe google 200 ori zilnic in locul altora...cind cei cu pricina o pot face singuri) dar nu ii condamn eu,doar incerc sa fac ceea ce consider cu adevarat necesar,ceea ce am cautat dar NU am gasit.Eu am inteles cat este de dificil pentru un incepator sa inteleaga articolul de pe wikipedia sau XbitLabs si am hotarit sa creez un forum care nu va fi destinat atingerii performantelor de top ci pentru a deveni o miina de ajutor pentru voi incepatorii.(Acuma sa nu credeti ca sunt samaritean...)Continuare acestei idei voi da intr-un alt topic.